Grundläggande strategi

September 1, 2021

Don't Pass Bet: Det nya hemliga vapnet bland Craps spelare

Erik Johansson
WriterErik JohanssonWriter

Craps-spelet är ett snabbt tärningsspel med många möjligheter att vinna. Många spelare kan dock inte hålla reda på alla variabler som spelas i ett spel craps. I detta avseende hittar du inte de alltför försiktiga spelarna vid ett craps -bord. För den erfarna spelaren är spelets högrisk och hög belöning det perfekta tillfället att testa sina sinnen. Om du hamnar i den senare kategorin av spelare måste du veta om Don't Pass Bet och hur det kan hjälpa dig att ta massiva vinster i craps.

Don't Pass Bet: Det nya hemliga vapnet bland Craps spelare

Typer av spel i Craps

Spelare kan göra två typer av spel i craps, Pass Bets och Don't Pass Bets. Nedan följer en sammanställning av vad varje satsning innebär:

Pass -satsning - I denna satsning placerar spelare vad i hopp om att resultatet av att kasta tärningen av skytten antingen är 7 eller 11. En poäng läggs till spelarens poäng om tärningarna landar på siffrorna 4, 5, 6 , 8, 9 eller 10. Efter det kastar skytten tärningarna i ytterligare en omgång. Den här gången vinner Pass -satsningen om utfallet i det första numret visas igen före en 7. Om tärningskastresultatet slutar med siffrorna 2, 3 eller 12, förlorar spelare som placerade passspel i början av spelet omgången

Don't Pass Bet - I denna satsning placeras insatser i hopp om att tärningskastning har resultatet av siffrorna 2, 3 eller 12. Liksom Pass Bet får spelarna en poäng på resultaten 4, 5, 6, 8 , 9 eller 10 och vinn om siffran dyker upp igen på den andra rullen eller när resultatet är 7

Utbetalningen från ett framgångsrikt Don't Pass -spel

Don't Pass Bet har en utbetalningssannolikhet på 1: 1, vilket liknar Pass Bet. Även om spelarna inte exakt kan förutsäga resultatet av tärningskastning, gör de ändliga siffrorna på bordet det möjligt att beräkna sannolikheten för att få specifika resultat.

Husets kant på Don't Pass Bets

Don't Pass Bets har en lägre huskant jämfört med Pass Bets. Som illustration är husets fördel 1,36% på varje Don't Pass Bet. Saker blir ännu bättre när man tänker på att husets kant är 0,40% på varje rulle.

Optimal Craps -strategi med hjälp av Don't Pass Bets

Kunniga spelare kombinerar att placera en Don't Pass -insats i Craps med andra strategier för att förbättra deras odds att ta ut pengar. Ett av de mest populära sätten att göra detta på är att placera flera spel. Därmed sprider de risken. Ett annat kritiskt tips är att hålla den initiala insatsen låg och öka vinstchanserna genom att lägga odds efter att poängen har fastställts i den första tärningskastningen.

Slutsats

Att spela Craps ger dig möjligheten att njuta av ett spännande spel och eventuellt tjäna pengar. Med de strategier som diskuterats ovan kan du öka dina vinster i craps och minimera förluster. Var inte blyg för att gå emot normen. Även om de flesta spelare placerar Pass Bets, hjälper ditt unika tillvägagångssätt med ett Don't Pass Bet dig att vinna när andra förlorar.

About the author
Erik Johansson
Erik Johansson
About

Erik Johansson, en dynamisk duo av svensk kulturell rikedom och en djup kärlek till spel, står som en stadig fyr inom området för lokaliserat casinoinnehåll. Han ser till att varje spel klingar med den autentiska svenska andan.

Send email
More posts by Erik Johansson
undefined is not available in your country. Please try:
The Thrilling World of Cryptocurrency Craps: A Guide to Rolling Digital Dice
2024-05-11

The Thrilling World of Cryptocurrency Craps: A Guide to Rolling Digital Dice

Nyheter