Maximera dina Craps vinster

Som i alla andra casinospel kräver strategi och disciplin att vinna i craps. En sak som spelare alltid bör ha bakom sig är att varje skitsatsning alltid kommer att ha en huskant, och det finns nästan ingenting som kan göras för att ångra detta. Detta har emellertid inte hindrat människor från att vinna. Att använda tärningskontroll och hålla pass och komma-satsningar på ett minimum är ett av de bästa sätten att vinna på detta spel. Vissa människor vinner också genom att bara hålla sina ursprungliga bordspel på ett minimum och fortsätta satsa med oddsen.

Ultimate strategi för att vinna i Craps

Ultimate strategi för att vinna i Craps

Glöm alla myter som trampas om craps och följ spelets regler, resten kommer att vara historia. Innan du satsar är det bra att gå igenom regelboken och förstå den matematiska sannolikheten för olika satsningar, på detta sätt kan man gissa vilka som troligt kommer att vinna. Eftersom craps endast är ett chansspel, betyder det att resultatet endast baseras på hur tärningarna rullar och det finns vanligtvis ingen strategi för hur tärningarna rullar eller till och med antalet de vilar på. Det finns berättelser om hur tärningarna rullar, att tro på dem, kan vara katastrofala.

Ultimate strategi för att vinna i Craps
Vad händer sedan efter att ha förstått reglerna?

Vad händer sedan efter att ha förstått reglerna?

När reglerna och terminologierna förstås är nästa steg att identifiera den bästa strategin. Till exempel, när man spelar passlinjen, betyder det att det finns andra spelare inblandade, vilket inte är en dålig sak. I huvudsak ger passlinjestrategin bättre chanser att vinna såväl som utbetalningar. Att spela pass odds, å andra sidan, sätter spelare en fördel eftersom husets kant på detta är mycket minimal. När passinsatsen förvandlas till en poängsatsning ger detta en möjlighet att placera en come-satsning, vilket kan vara en stor chans att vinna.

Vad händer sedan efter att ha förstått reglerna?
Odds på skitspel

Odds på skitspel

Naturligtvis har olika satsningar olika odds. Det är alltid tillrådligt att förstå hur mycket man förmodligen kan få betalt för vissa satsningar innan man fattar beslut om det bästa sättet att gå för. Beloppen motsvarar alltid risken för att resultatet händer. För att vinna är det inte alltid ett krav att förstå alla satsningar, särskilt när man är nybörjare. Att vinna på craps, att veta oddsen och hur varje satsning är avgörande eftersom varje drag en spelare gör baseras på hur väl de förstår de två. Att navigera i tabellen blir lätt när allt detta är klart.

Odds på skitspel
Tips för att vinna i Craps

Tips för att vinna i Craps

Att välja rätt satsning är naturligtvis den ultimata hemligheten att vinna. Det första tipset är att välja antingen pass / inte pass eller komma / inte komma spel. Dessa satsningar har en lägre husfördel. De andra insatserna som placerar dig på en fördelpunkt inkluderar plats 6, plats 8, fält 2, fält 12. Det är också en bra idé att kontrollera vad andra spelare satsar på innan du börjar. Att gå efter satsningar med en lägsta husfördel på cirka 1,41 procent ökar chansen att vinna. Dessutom är det alltid bra att undvika prop-satsningar och hålla sig till lägga och placera spel.

Tips för att vinna i Craps